Gespecialiseerde voetverzorging 
Voetreflexologie
 Orthomoleculaire voeding/supplementen
Huidverbetering
Workshops en massages

UTILE DULCI en de wereld ligt aan je voeten

Prijzen voetreflexologie

Prijzen voetreflexologie
Waarom voetreflexologie?

Verlichting van stress en spanning
75% van de hedendaagse kwalen kan worden toegeschreven aan stress en spanning. Hierdoor kunnen ernstige en minder ernstige aandoeningen onstaan aan de verschillende orgaanstelsels. Hart -en vaatziekten, maag-en darmproblemen, anorexia, hartkloppingen, transpireren en hoofdpijn zijn maar enkele van de veelvoorkomende reacties op deze stress.
Verbetering van de doorbloeding en opheffen van blokkades in het zenuwstelsel Om het lichaam in balans te houden is het enorm belangrijk om de doorbloeding en de innervatie van ieder orgaan en iedere klier optimaal zijn. Al onze organen en klieren dragen bij aan het algemene welzijn van het lichaam, hierdoor voelen we ons fit en gezond. Door een goede doorstroming kunnen al onze organisme efficiënt en perfect hun werk blijven doen. Wanneer er een “kortsluiting” ontstaat in de “bedrading” of het zenuwstelsel van ons lichaam krijgen we allerhande lichamelijke klachten. Door een reflexzone massage ontspant het lichaam en neemt de druk op zenuwen en bloedvaten af en krijgen onze organen terug meer zuurstofrijke voedingstoffen die onze organen dat voeden.
Het helpen van de natuur bij het bereiken van homeostase
Door een reflexzonemassage kunnen overactieve klieren en organen teruggebracht worden naar een normaal niveau van actie en ook onderactieve klieren en organen kunnen weer in balans gebracht worden. We kunnen het lichaam nooit terug uit balans krijgen door deze massages want eens het lichaam terug zijn natuurlijke homeostase heeft bereikt, kan het niet meer uit evenwicht geraken door de behandeling.Algemene voetreflexbehandeling 1ste keer +/-90 minuten

Voetreflexbehandeling +/- 60 minuten 

Voetreflexbehandeling 5 beurtenkaart

Voetreflexzonebehandeling enkele zone +/- 30 min

Voetreflexzonebehandeling 5 beurtenkaart